kids dance

Wat is kids dance

Dansen voor de echte kleintjes. Spelenderwijs worden de kinderen voorbereid op de hiphop en breakdance lessen. De kinderen mogen proeven van de verschillende stijlen en aan het einde sluiten we af met een spelletje. Deze les is ontzettend goed voor de motoriek. We laten ze dan ook kennis maken met verschillende basistechnieken en leren wij ze hoe ze moeten tellen. Als er een goede basis is gelegd, stromen ze automatisch door naar een hiphop, popping of breakdance les. Hierin zijn zij vrij om te kiezen. De lessen zijn vanaf 5 jaar.

TARIeVEN/
ABONNEMENTEN

In onze studio hanteren wij verschillende abonnementen. Hieronder vind je onze prijzen.

}

1 uur per week

25 Euro per maand
}

2 uur per week

32,50 Euro per maand
}

Onbeperkt per week

40 Euro per maand
l

Inschrijfkosten

De inschrijfkosten bedragen 10 euro per gezin.

Jaarbetaling

Geen zin in een maandelijks rompslomp en behoefte om het abonnement in één keer te betalen. Heel fijn dan ontvang je van ons ook nog eens 10% korting over het totale bedrag.

Gezinskorting

Het kan natuurlijk voorkomen dat er twee kinderen uit één gezin het leuk vinden om te dansen in onze studio. Vandaar dat wij gezinskorting geven. Dit houdt in dat elk volgend gezinslid die zich aanmeld bij de studio 5 euro korting krijgt op zijn/haar abonnement.

De hiphop lessen
worden verzorgd door celine

ROOSTER

Woensdag

15:30 – 16:45 uur kidsdance 5+

Inschrijven

Enthousiast om te gaan dansen of om je zoon/dochter aan te melden in de studio? Stuur ons dan even een berichtje. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen. Wij begrijpen dat je natuurlijk eerst wilt proberen.

Contactgegevens

Adres

Kloosterweg 1,
6412 CN Heerlen

E-mailadres

Kloosterweg 1,
6412 CN Heerlen