Lesaanbod

Wat bieden wij?

Wij als HFC Dancestudio streven ernaar om de meest diverse dansstudio te worden in Nederland. Hierbij bieden wij ook een heel breed assortiment aan danslessen. Wij starten met de 4-jarige en gaan door tot de senioren.

Kidsdance: Een les voor de kids vanaf 4 t/m 7 jaar. Hiermee willen wij de grove en fijne motoriek stimuleren met danspasjes, dansoefeningen en dansspellen. Vooral een hele leuke les voor de jongere kinderen om kennis te maken met dans. Onze docent Celine zorgt er altijd voor dat deze les elke week vernieuwend en super leuk blijft.

Hiphop 8+: Een les voor de kids vanaf 8 t/m 11 jaar. Hier krijgen de kids al wat meer uitdagingen in de vorm van hiphop choreografie. Leuk voor de energieke en leergierige kinderen die altijd al eens hebben willen dansen of willen starten met hun danscarrière. Joey Berger en Celine zijn hier de twee docenten voor en zorgen dus ook voor afwisseling in hun les.

Hiphop basic choreo: Een hiphop les dat eigenlijk begint vanaf 12 jaar. Hier leggen wij de focus op “Foundation”. wat is foundation? Dit is de basis van Hiphop maar in principe heeft elke dansstijl een foundation. Basic grooves, naar steps uitwerkend naar interessante drills/choreo’s. Onze docent Joey Janssen heeft hier de nodige kennis van en zal dit elke les op een verfijnde manier delen met de dansers.

Hiphop gevorderd: Dit is een les voor de dansers die al flink wat danservaring hebben. Hierbij worden de dansers uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen en binnen no time te groeien op hoog niveau. De choreo’s zijn vaak een mix diverse dansstijlen geblend in 1. Pittig, maar zeker altijd heel leuk. Joey Berger geeft deze lessen en zorgt  altijd voor uitdaging en vernieuwing.

Dancehall: Een hele nieuwe dansstijl binnen HFC Dancestudio! Een dansstijl/culture vanuit Jamaica. Veerle Mulleneers gaat hier elke week met de dansers aan de slag om alle authentieke bewegingen mooi te mengen tot een choreografie.

Dancefit: Een les vanaf 25 jaar t/m oneindig!! je ziet het! Wij bieden een les aan voor de wat ouderen onder ons die gewoon graag even uitgedaagd willen worden met hiphop drills. Dit zijn voor de dansers die vanaf 25 jaar pas kennis maken met dansen of nog nooit hebben gedanst. Soort van Zumba, maar dan stukken beter! Joey Berger en Perla gaan dit samen geven en zorgen ervoor dat jullie swingend en zwetend de danszaal uitlopen.

Stand up: De naam zegt het al. Stand up. Joey Janssen gaat tijdens deze les duiken in de stijlen Locking, House en Hiphop. Elke 4 weken krijg je een andere stijl en wordt je kennis weer verbreedt doormiddel van choreo’s en drills. Als je je dans arsenaal wilt uitbreiden en niet bang bent om flink te zweten is dit de place to be!

Freestyle/Improv: Hier leggen wij nog meer de focus op de dansers zelf. Klassikaal maar meer individueel. Hier krijg je van Joey Janssen gereedschap om te groeien in je Freestyle/Improvisatie skills. Dit kan zijn voor eigen belang of om voor als doel aan Hiphop/All style wedstrijden mee te doen. Joey Janssen is met zijn battle – achtergrond hier de meest geschikte docent voor!

Afrohouse: Een mix van energieke dansbewegingen op Reggae, House en Afrikaanse muziek waarbij er veel voetenwerk (steps/Footwork) worden gebruikt. Celine zal deze lessen gaan geven en met haar energie de lessen zeer interessant en uitdagend maken.

Breakdance: Breakdance/Breaking/Bboying. Een stijl ontstaan in de Bronx rond de jaren 80. Wij hebben dit in 2 niveau’s verdeeld: Breakdance Beginners & Breakdance Semi Gevorderd. Van basis oefeningen naar gevorderd oefeningen. Aparte moves, oefeningen, combinaties en noem maar op! Leuk voor de kids en ouderen om trucjes te leren, kennis te krijgen in breakdance te groeien in kracht, conditie maar ook op sociaal gebied te groeien met samenwerken, en in zelfvertrouwen. Joey Berger zal hier beide lessen geven en doormiddel van zijn battle ervaringen met HFC Crew zijn kennis kunnen delen.

TARIEVEN/
ABONNEMENTEN

In onze studio hanteren wij verschillende abonnementen. Hieronder vind je onze prijzen.

}

1 uur per week

25 Euro per maand
}

2 uur per week

32,50 Euro per maand
}

Onbeperkt per week

40 Euro per maand
l

Inschrijfkosten

De inschrijfkosten bedragen 10 euro per gezin.

Jaarbetaling

Geen zin in een maandelijks rompslomp en behoefte om het abonnement in één keer te betalen. Heel fijn dan ontvang je van ons ook nog eens 10% korting over het totale bedrag.

Gezinskorting

Het kan natuurlijk voorkomen dat er twee kinderen uit één gezin het leuk vinden om te dansen in onze studio. Vandaar dat wij gezinskorting geven. Dit houdt in dat elk volgend gezinslid die zich aanmeld bij de studio 5 euro korting krijgt op zijn/haar abonnement bij de eerste maand van hun inschrijving! 

ROOSTER

MAANDAG

 • 18:00 – 19:00 uur Breakdance Beginners
 • 19:00 – 20:00 uur Breakdance Semi Gevorderd
 • 20:00 – 21:00 uur Breakdance Semi Gevorderd vrije training

DINSDAG

 • 18:00 – 19:00 uur Hiphop 8+
 • 19:00 – 20:00 uur Breakdance Beginners
 • 20:00 – 21:00 uur Dancehall

WOENSDAG

 • 15:30 – 16:15 uur Kidsdance
 • 16:30 – 17:30 uur Hiphop 8+
 • 17:30 – 18:30 uur Afrohouse
 • 18:30 – 19:30 uur Breakdance Semi Gevorderd vrije training

DONDERDAG

 • 18:00 – 19:00 uur Freestyle/Improv zaal 1.
 • 18:00 – 19:00 uur Hiphop 8+ zaal 2.
 • 19:00 – 20:00 uur Stand Up zaal 1.
 • 19:00 – 20:00 uur Dancefit zaal 2.
 • 20:00 – 21:00 uur Hiphop Gevorderd zaal 1.
 • 20:00 – 21:00 uur Hiphop Basic Choreo zaal 2.

VRIJDAG

 • 18:00 – 19:00 uur Breakdance Beginners
 • 19:00 – 20:00 uur Breakdance Semi Gevorderd
 • 20:00 – 21:00 uur Breakdance Semi Gevorderd vrije training

Inschrijven

Enthousiast om te gaan dansen of om je zoon/dochter aan te melden in de studio? Stuur ons dan even een berichtje. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen. Wij begrijpen dat je natuurlijk eerst wilt proberen.

Contactgegevens

Adres

Kloosterweg 1,
6412 CN Heerlen

E-mailadres

Kloosterweg 1,
6412 CN Heerlen