popping

Wat is Popping

Men denkt popping vaak niet te kennen. Dit is echter niet zo. Als wij het woord ‘wave’ noemen weet je meestal wel waar het over gaat. Men noemt het ‘die robot dans’. Popping heeft ontzettend veel diepgang en technieken. Zodra je deze technieken beheerst, mag je ermee gaan freestylen en alles op je eigen manier uitoefenen. De lessen worden aangepast op je eigen niveau. Vandaar dat je het gehele jaar kan instappen om deel te nemen aan deze dansstijl. Wekelijks laat de docent je proeven van de verschillende technieken. Als je vervolgens alle technieken achter elkaar plakt creëer je je eigen choreo in no time. Dit mag je dan laten zien in de ‘’cypher’’ ook wel kring genoemd. De lessen zijn vanaf 8 jaar.

TARIeVEN/
ABONNEMENTEN

In onze studio hanteren wij verschillende abonnementen. Hieronder vind je onze prijzen.

}

1 uur per week

25 Euro per maand
}

2 uur per week

32,50 Euro per maand
}

Onbeperkt per week

40 Euro per maand
l

Inschrijfkosten

De inschrijfkosten bedragen 10 euro per gezin.

Jaarbetaling

Geen zin in een maandelijks rompslomp en behoefte om het abonnement in één keer te betalen. Heel fijn dan ontvang je van ons ook nog eens 10% korting over het totale bedrag.

Gezinskorting

Het kan natuurlijk voorkomen dat er twee kinderen uit één gezin het leuk vinden om te dansen in onze studio. Vandaar dat wij gezinskorting geven. Dit houdt in dat elk volgend gezinslid die zich aanmeld bij de studio 5 euro korting krijgt op zijn/haar abonnement.

De popping lessen
worden verzorgd door edmerd

ROOSTER

Donderdag

19:00 – 20:00 uur popping 8+

Inschrijven

Enthousiast om te gaan dansen of om je zoon/dochter aan te melden in de studio? Stuur ons dan even een berichtje. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen. Wij begrijpen dat je natuurlijk eerst wilt proberen.

Contactgegevens

Adres

Kloosterweg 1,
6412 CN Heerlen

E-mailadres

Kloosterweg 1,
6412 CN Heerlen