Team

JOEY

Joey is sinds 2 jaar eigenaar van HFC Dancestudio. hij is relaxed, vriendelijk en kalm. Hij zal er alles aan doen tijdens de lessen om het beste uit je naar boven te halen. Hij gelooft ook in de ontwikkeling van de dansers. Joey danst al sinds hij uit de luier komt. Naast dat Joey fulltime dansdocent is, is hij ook actief met competities. Met zijn crew ‘HFC Crew’ danst hij wekelijks in binnen en buitenland. Zijn specialiteiten zijn hiphop en breakdance. In samenwerking met Stichting HFC Crew geeft hij ook veel workshops in het onderwijs en neemt hij deel aan veel projecten. 

Gaby

Het dansen zit in de familie. Gaby Berger het zusje van Joey Berger geeft afwisselend met Joey Janssen de Freestyle, Stand up en Hiphop Basic Choreo lessen. Afgestudeerd bij Creative College Utrecht heeft ze veel danservaring opgedaan. Met haar rustigere approach in dans krijg je maandelijks een leuke afwisseling tussen haar en Joey Janssen! 

JOEY JANSSEN

Nog een Joey? Ja dat klopt! Joey is rustig, direct en wilt altijd het beste uit je halen zodat je kunt groeien als danser. Door zijn studie in Arnhem aan de Urban Dansopleiding heeft hij veel battle -en leservaring in elke Hiphop stijl. Hij zal altijd tijdens de lessen theoretische en praktische ervaring met je meegeven, en zorgen dat je zwetend en voldaan de les uitloopt! 

JOP

Jop is de voormalig eigenaar. Hij benadert de dansstijl breakdance als een ontwikkeling die vakoverstijgend is voor jongeren. Hij wilt ze dan ook stimuleren en inspireren om hun talenten verder te ontwikkelen. Hij is achter de schermen flink bezig met/voor Stichting HFC Crew en werkt dan ook samen vanuit Stichting HFC Crew met HFC Dancestudio. Met zijn jarenlange ervaring traint hij HFC Crew, deelt hij zijn kennis met hun, en zet hij zich elke dag in om het beste uit hun te halen.

Iris

Iris is van alle markten thuis. Logo’s creëren, websites maken, Kalligraferen, video’s en foto’s shooten, editen, tot aan choreo’s volgen bij ons in de studio! De blend tussen haar hart voor Hip hop, en haar kennis in Grafische Vormgeving zorgt voor mooie resultaten! Zij houdt zich vooral achter de schermen bezig met onze Social Media platformen. Ziet er cool uit eh?

Inschrijven

Enthousiast om te gaan dansen of om je zoon/dochter aan te melden in de studio? Stuur ons dan een bericht! Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen. Wij begrijpen dat je natuurlijk eerst wilt proberen.

Contact

Adres

Kloosterweg 1,
6412 CN Heerlen

E-mailadres

joey@hfcdancestudio.com